Zakelijk

Wij staan uiteraard open voor uitbreiding van het aantal verkooppunten in Nederland. België en Luxemburg. Als u onze olie op wilt nemen in uw assortiment als retailer of groothandel, dank kunt u het best contact opnemen met Trentanove.

In Nederland worden alle zakelijke contacten geholpen via Trentanove, een importeur van zeer bijzondere Italiaanse specialiteiten, waaronder vrijwel de gehele range van Amerigo dal 1934, uit Bologna. Dit is een van de hofleveranciers van Eataly en Slow Food. Dat dit bedrijf al jarenlang de olijfolie agrumato van Antonio Pata verkoopt zegt dus ook wel iets over de kwaliteit.

Een groot deel van het assortiment van Trentanove is overigens te bestellen via FOODbazar.

Trentanove
Schotdeuren 39
4241BP Arkel
+31 6 506 85 200
info@39trentanove.nl

Het leven is er om van te genieten. Genieten hoeft niet altijd groot te zijn, het is juist de kunst om het mooie te zien in het gewone, waardoor alledaags speciaal wordt. Om te genieten van eten, bewust te proeven en ervaringen te delen. Wij helpen daar graag bij, onder andere met deze bijzondere olie agrumato. De extra vierge olijfolie draagt het aroma van kruiden of vruchten en maakt het leven extra het genieten waard.

HOME ⬅

Le Opere e i Giorni

basilicum
bergamot
citroen
knoflook-basilicum
rozemarijn
spaanse peper

Masseria Antica Barbalace

extra vergine olijfolie


39logo