Extra vergine biologische olijfolie

De familie Pata maakt al meer dan honderd jaar olijfolie. Ze zijn altijd voorlopers geweest in de zoektocht naar meer kwaliteit en meer recent hebben ze een 'holistisch duurzame' bedrijfsfilosofie ingevoerd. In de praktijk houdt dit in dat ze dankzij zonnepanelen alle energie voor de bedrijfsvoering zelf wordt opgewekt en alle 'afval' wordt hergebruikt.

De olijfoliesector wordt al jaren geplaagd door schandalen en malversaties en daarom zijn wij er trots op dat we via Pasta volledig gecertificeerde, biologische, 'single estate', extra vergine olijfolie van topkwalitieit kunnen aanbieden.

De olie van Pata combineert een zeer lage zuurgraad met een hoog gehalte aan anti-oxidanten. Ze is buitengewoon uitgebalanceerd en harmonieus met noten van basilicum en fruit. Het is kortom een geweldige combinatie van smaak en gezondheid. Het mag derhalve geen verbazing wekken dat deze olie jaar na jaar prijzen en medailles wint.

Ons advies: probeer deze olie. De prijs/kwaliteitverhouding is ongeëvenaard en u zult niet teleurgesteld zijn en dat is een belofte!

 

Zoals Pata de olijven met de meeste zorg selecteert, zo hebben wij haar producten geselecteerd.

• 500ml fles
• 1 ltr blik
• 3 ltr blik

• 5 ltr blik

HOME ⬅

Le Opere e i Giorni

basilicum
bergamot
citroen
knoflook-basilicum
rozemarijn
spaanse peper

extra vergine olijfolie


barbalace